Naast dat een goed werkende Airco erg comfortabel is, zorgt het er ook voor dat u fris achter het stuur zit. Ook zorgt de Airco ervoor dat binnen een paar tellen uw raam weer vrij is van condens en u weer vrij zicht heeft. De Airco staat dus niet alleen voor comfort, maar ook voor veiligheid , alleen is controle en onderhoud daarvoor nodig door Budgetcarservice in Meerkerk die dit zo voordelig mogelijk uitvoert met gecertificeerde monteurs en met de juiste apparatuur en milieu verantwoord.

Aircocheck € 19,95 voor € 14,95
Laat regelmatig een Aircocheck uitvoeren. Tijdens de check controleren we onder meer de temperatuur en de druk van het systeem en voeren we een visuele controle van de belangrijkste onderdelen uit. Wijst de check bijvoorbeeld uit dat er te weinig koudemiddel aanwezig is, dan adviseren we een Airco onderhoudsbeurt.

Airco onderhoudsbeurt € 129,- voor € 89,95
Door zeer kleine lekkages in de leidingen, slangetjes en koppelingen in het aircosysteem, kan je airco het (zeer vluchtige) koudemiddel verliezen. En dat gaat ten koste van de koelcapaciteit. Tijdens de Airco onderhoudsbeurt, inclusief Aircocheck, inspecteren we het aircosysteem en vullen we het volledig af. Bovendien doen we een speciale fluortoevoeging, zodat we een eventuele lekkage in een later stadium makkelijker kunnen traceren. Reparatie van lekkages en andere mankementen is niet bij de Airco onderhoudsbeurt inbegrepen. Die voeren we alleen uit na advies en in overleg, en na jouw goedkeuring van de offerte.

Airco geurbehandeling € 59,- voor € 39,95
Schimmels en bacteriën in de airco zorgen voor een onprettig en ongezond autoklimaat. Tijdens een geurbehandeling wordt het systeem volledig gereinigd. Waardoor schimmels, bacteriën én nare luchtjes verdwijnen.

Wilt u meer weten over het leveringsprogramma van Budgetcarservice of wilt u direct een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Laat u verrassen en kom langs of vraag hier een offerte aan!